Jouw voordelen als Travel Expert

Heerlijk toch, zelf bepalen wat je verdient. Als Travel Expert ontvang je maar liefst 70% van de winstmarge op al je verkochte reizen. Je ontplooit je volledig als ondernemer terwijl het hoofdkantoor zich ontfermt over je opstart als zelfstandig reisagent. De voldoening om als zelfstandige een trouw klantenbestand op te bouwen, krijg je er gratis bij.

Of je nu een maand heel hard of iets rustiger werkt, als werknemer voel je dit niet in je loonzakje. Onze Travel Experts zien daarentegen elke maand wat hun inspanningen opleveren. Als Travel Expert krijg je het overgrote deel van de winstmarges op verkochte reizen en alle nevenproducten (autoverhuur, reisverzekeringen, transfers, vluchten, treinreizen,…). De persoonlijke aanpak en de hoge klantentevredenheid zetten aan tot weerkerende boekingen, waardoor jouw inkomsten snel aantikken.

Géén startinvestering nodig

Het enige waar je zelf in moet investeren - of waarschijnlijk al hebt -, is een computer met internetaansluiting. Wij nemen verder alle kosten voor de boekingssoftware, de aansluiting bij het Garantiefonds Reizen, het lidmaatschap van IATA, alle nodige licenties, de vereiste opleidingen en trainingen op ons.

Wij de assists, jij de goals

Je profiteert van alle marketinginspanningen die wij leveren om het concept Travel Experts sterk in de markt te zetten. Daarnaast voorzien we je van professionele brochures, technische mogelijkheden om mailings te versturen,… Aanvullend op je eigen prospectie voor nieuwe klanten, leveren wij prospecten uit jouw regio aan die zich via onze website aanmelden. Op deze website krijg je alle mogelijkheden om jezelf online voor te stellen en te profileren.

Wij de aanbiedingen, jij het perfecte reisvoorstel

Via ons krijg je voor jouw klanten rechtstreeks toegang tot de beste hoteldeals, de goedkoopste vluchten en treinreizen, onze lokale agenten waarbij we rechtstreeks inkopen,… Verder hebben wij akkoorden met alle touroperatoren, zodat je ook deze reizen en bijhorende promoties kunt aanbieden. Wij beschikken over tal van volumevoordelen die jij als Travel Expert gebruikt om je klanten de beste reisvoorwaarden te garanderen. Wij geven jou de mogelijkheden, jij werkt op maat een onweerstaanbaar reisvoorstel uit.

Jouw voordelen als Travel Expert op een rij

  • 70% van de winstmarge is voor jou
  • Géén startinvestering & géén maandelijkse vaste kosten
  • Wij betalen boekingssoftware, opleidingen, aansluiting garantiefonds, licentie IATA,…
  • Je klanten genieten van de beste hoteldeals, promoties van touroperators en de laagste vliegtuig- en treinreizen
  • Directe vergoeding bij de eerste boeking!

Wil je weten hoe de droomjob van een Travel Expert er precies uitziet? We vertellen je graag over een typische werkdag.

Droomjob

Wil je weten welk profielen wij voor onze Travel Experts voor ogen hebben? Ontdek nu wie wij zoeken.

Wie zoeken we

Herken je jezelf in één van deze profielen? Stel je vandaag nog kandidaat. Na een eerste telefoongesprek ontmoeten we je graag persoonlijk. Ook een afspraak ’s avonds of in het weekend behoort tot de mogelijkheden.

Stel je kandidaat