Hoe verloopt de werkdag van een Travel Expert?

Een Travel Expert reist elke dag de wereldbol af. Meestal in gedachten welteverstaan, geregeld ook voor studiereizen en vanuit je reispassie. Je ontmoet persoonlijk je klanten, luistert naar hun reisverwachtingen, adviseert en inspireert hen én werkt een persoonlijk reisvoorstel uit. Bij een ‘go’ gebruik je onze tools voor de vereiste boekingen. Een droomjob, toch?

De inhoud en het verloop van je werkdag bepaal je volledig zelf. Je beheert in alle vrijheid je agenda. Er zit niemand op kantoor te wachten die controleert of je tijdig aankomt en geen te lange lunchpauze neemt. Je werkt wanneer het jou uitkomt. Files ken je alleen van de radio. Wél ben je volledig betrokken en ga je er meer dan honderd procent voor.

Persoonlijke contacten

Op sommige dagen - ook ’s avonds of in het weekend - ontmoet je vertrouwde klanten of maak je kennis met nieuwe prospecten. Je houdt van deze persoonlijke contacten en straalt elke keer opnieuw enthousiasme uit. Je leeft je meteen in de reisverwachtingen van je klanten in. Aan een half woord heb je voldoende om te weten wat iemand bedoelt.

Goed spreken … en luisteren

Je kan prima spreken, maar vooral heel goed luisteren. Andere culturen, andere plaatsen, andere mensen,… Het fascineert je telkens opnieuw. Reizen zit jou in het bloed. Je kan niet wachten om zelf te vertrekken, maar houdt er ook van om over deze passie inspirerend te getuigen.

Stipte administratie en opvolging

Na elke persoonlijke ontmoeting of kennismaking ga je meteen aan de slag. Je werkt het gesprek uit in een reisprogramma en een prijsvoorstel. Het ene moment regel je een eenvoudige citytrip of pakketreis, het andere moment stel je op maat een onvergetelijke huwelijks- of ontdekkingsreis samen.

Tussendoor beantwoord je nog mails of telefoons van andere klanten en regel je toegezegde boekingen. Je werkt punctueel en stipt je administratie af. Gemaakte afspraken kom je zonder vertraging na. De werkwijze die staat beschreven in ons kwaliteitslabel vind jij niet meer dan vanzelfsprekend.

Met raad en daad

Bij vragen kan je rekenen op onze diensten die je ondersteunen met raad en daad. Je staat open voor inhoudelijke kennisuitwisseling met onze andere Travel Experts en kijkt reikhalzend uit naar onze volgende trainingen, opleidingen en studiereizen.

Je werkdag in het kort

  • Je beheert in alle vrijheid je eigen agenda
  • Je werkt strategieën uit om je klantenbestand uit te breiden
  • Je maakt afspraken met bestaande klanten en nieuwe prospecten
  • Je werkt op maat reisvoorstellen uit
  • Je verricht stipt de nodige boekingen en volgt alle communicatie met je klanten op

Wil je weten welk profielen wij voor onze Travel Experts voor ogen hebben? Ontdek nu wie wij zoeken.

Wie zoeken we

Klinkt het te mooi om waar te zijn? Lees hier zwart op wit de voordelen en de verloning die onze Travel Experts verdienen én krijgen. Trouwens, je hoeft zelfs niets te investeren. Wij investeren in jou.

Jouw voordelen

Weet jij al voldoende om te beslissen? Ontdek hier wie wij zoeken. Stel je dan vandaag nog kandidaat.

Stel je kandidaat